Κανονισμοί χρήσης Φόρουμ

  Μοιραστείτε
  avatar
  Menos
  Admin

  Posts : 3
  Join date : 13/06/2012
  Age : 46
  Location : Earth

  Κανονισμοί χρήσης Φόρουμ

  Δημοσίευση από Menos Την / Το Τετ Ιουν 13, 2012 10:03 pm

  Οι παρακάτω λειτουργικοί κανόνες είναι δεσμευτικοί για όλα τα μέλη χρήστες του forum και κάθε παραβίαση τους , μπορεί να επιφέρει ώς τιμωρία μέχρι και την οριστική διαγραφή του λογαριασμού του χρήστη, αν αυτός δεν συμμορφωθεί στις όποιες υποδείξεις απο την συντονιστική/διαχειριστική ομάδα. Παρακαλούμε επίσης σε περιπτώσεις flaming , οι χρήστες να μην λαμβάνουν θέση παρά να ειδοποιούν αμέσως κάποιον απο τους συντονιστές ή/και τους διαχειριστές , όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

  ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Μέλη του φόρουμ δύναται να γίνουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου, εθνικότητας, θρησκευτικών πεποιθήσεων, χρώματος, καταγωγής και μορφώσεως.

  2. Όλα τα μέλη οφείλουν να σέβονται τα υπόλοιπα μέλη καθώς και τυχόν πρόσωπα στα οποία αναφέρονται. Απαγορεύονται οι υβριστικές δηλώσεις καθώς και η χρήση του διαδικτιακού κόμβου σαν εφαλτήριο προσωπικών διενέξεων. Απαγορεύονται ρητά οι υβριστικές δηλώσεις προς δημόσια πρόσωπα. Απαγορεύονται επίσης κάθε προσπάθεια προς ρατσιστική ή άλλη προσβλητική εκδήλωση προς την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ιδιότητας ή προέλευσης. Οποιαδήποτε παραβίαση του συγκεκριμένου κανόνα μπορεί να επιφέρει μέχρι και την οριστική διαγραφή του λογαριασμού του χρήστη.

  3. Όλα τα μέλη οφείλουν να χρησιμοποιούν το forum με σεβασμό στην τήρηση των νόμων του Ελληνικού κράτους όπως και με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ορθή και σωστή χρήση του διαδικτίου.

  4. Απαγορεύεται η χρήση του παρόντος διαδικτυακού κόμβου για την διενέργεια παράνομων πράξεων όπως την παράνομη εισχώρηση σε άλλους διαδικτιακούς κόμβους (hacking), την κρυφή εκτέλεση εντολών οποιαδήποτε κώδικα για παράνομες πράξεις και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια αποσκοπεί σε δολιοφθορά και καταστροφή οποιαδήποτε διαδικτιακού κόμβου ή την διενέργεια οποιασδήποτε παράνομης πράξης.

  5. Τα αναγραφόμενα σε κάθε ποστ, βαρύνουν τον συγγραφέα και δεν αποτελούν γνώμη ούτε δεσμεύουν τους συντελεστές του Forum. Αποτελούν γνώμη του συγγραφέα ο οποίος φέρει και την αποκλειστική τους ευθύνη σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

  6.Προσβλητικά μηνύματα ή άλλου παρόμοιου περιεχομένου κείμενα θα πρέπει να αφαιρούνται μετά απο προειδοποίηση της συντονιστικής ομάδας. Αν ο συγγραφέας δεν συμμορφωθεί ο συντονιστής θα έχει δικαίωμα αφαίρεσης του κειμένου χωρίς περαιτέρω προειδοποιήση. Παρακαλούνται επίσης οι χρήστες σε κάθε παραθεση νέου ή άλλου κειμένου πέρα της δικής τους άποψης να προσθέτουν αν είναι δυνατόν , πηγή προέλευσης του κειμένου αυτού.

  7.Η χρήση των πεζοκεφαλαίων κάνει την ανάγνωση ποιο εύκολη. Το ίδιο και στα ψευδώνυμα των μελών. Τα κεφαλαία κουράζουν τον αναγνώστη. Eπίσης η χρήση των Ελληνικών είναι προτιμητέα εκτός αν πρόκειται για ξένο επισκέπτη.

  8.Κάθε ανακοίνωση του συντονιστή έχει ισχύ από την στιγμή της δημοσίευσής της και μετά. Αναδρομική ισχύ δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Αναδρομική ισχύ της ανακοίνωσης υπάρχει μόνο σε περίπτωση που μηνύματα θεωρούνται προσβλητικά σε προσωπικό επίπεδο ή καταστρατηγούν νόμους λειτουργίας του forum ή/και νόμους του Ελληνικού κράτους.

  9. Η δημοσίευση π.μ. απαγορεύεται γιατί θεωρείται απόρρητη και έτσι πρέπει να μένει. Όποιο μέλος δημοσιεύσει τέτοιο απόσπασμα σε ποστ θα πρέπει να γνωρίζει, από την αρχή, ότι θα κατέβει άμεσα και θα υπάρχει σύσταση αρχικά από τον συντονιστή της ενότητας στο συγκεκριμένο μέλος να μην ξανανεβάσει π.μ.
  Επίσης, μέλη που έχουν λιγότερα απο 20 μηνύματα δεν έχουν δικαίωμα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων.

  10. Οι ιδιοκτήτες και η ομάδα διαχείρισης του forum, δεν φέρει καμία ευθύνη για τις τοποθετήσεις των μελών της που αποτελούν προσωπικές και μόνο εκφράσεις.

  11. Οι ιδιοκτήτες του site, διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν μέρος ή ολόκληρο το site και την λίστα μελών , χωρίς καμία υποχρέωση προς τρίτους αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

  12. Άσεμνες φωτογραφίες και υβριστικό υλικό μπορεί οποιοσδήποτε να βρει στο WEB πολύ εύκολα. Στο Forum δεν έχουν θέση τέτοια κείμενα/φωτογραφίες.
  Σε Μέλη που παρουσιάζουν τέτοια θέματα θα τους γίνεται παρατήρηση και εφόσον συνεχίζουν θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις μέχρι και την διαγραφή τους απο το Forum.

  13. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή δυσερμηνείας των κανόνων ή απορίας σχετικά με την εφαρμογή τους, τα μέλη θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (ΠΜ) στον διαχειριστή.

  14. Απαγορεύονται αυστηρά οι διπλές εγγραφές απο τα μέλη. Αν παρατηρηθεί διπλή εγγραφή απο μέλος, αυτόματα η 2η εγγραφη θα φαει μόνιμο BAN και η πρώτη εγγραφή τις ανάλογες κυρώσεις.

  Τα παραπάνω συνιστούν τους κανόνες χρήσης του φόρουμ και όλα τα μέλη υποχρεούνται να τα τηρούν. Η χρήση του κόμβου, οποιανδήποτε στιγμή, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω και πλήρη συμφωνία με αυτά. Όποιος δεν συμφωνεί με τους παραπάνω όρους παρακαλείται να ζητήσει την διαγραφή του.

  Δεν ζητάμε κάτι τρομερό παρά να σέβεστε τους κανόνες.
  Μην ξεχνάμε οτι ειστε φιλοξενούμενοι εδώ.
  Όταν σας επισκέπτεται κάποιος προφανώς και δεν τον αφήνετε να κάνει ότι θέλει στο σπίτι σας...

  The Administrator
  Menos

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Δεκ 13, 2018 8:47 pm